• |
13.10.2009 15:05:20
Mám úplně stejný problem. Akorát jsem ještě svého manžela nepodvedla, ale bohužel čím dál častěji o tom uvažuju.
|
• |
28.9.2009 13:18:10
dobry den mam podobny problem.cotim se strasne opustena,pokud nejdu za partnerem neobejmu ho tak on neprijde a ja bych tak moc chtela,aby me miloval obimal a hladil,ale proste nic spime spolu tak jednou za mesic,me je27 let ale tym stylem zivota si pripadam na70 nevim jak to mam resit dal nechci si hledat milence ani nic podobneho,jen bych chtela,aby me mel zase rad dekuju za radu
|
• |
11.9.2009 22:15:43
..Já mám doma to samé.. V podstatě ani nemám doma. Dělá pro všechny všechno a na mě si vzpomene jednou za uherský rok. Jsem s ním 5 let, je mi 32, jemu 41. Nemá potřebu se mnou žít, protože by mu to komplikovalo životní situaci. (Já u něj žít zkoušela, ale po roce boje jsem to vzdala, byla jsem tam stále jakoby navíc.) Já jsem citová, on také takový hluboký, vnímavý, ale rozhodně mi nepotřebuje volat, jak se mám. Říká, že přece ví, že dobře nebo že špatně. Ví, jaký máme problém, že pořád žadám, prosím, oznamuji či jsem zticha.. o více projevů, zájmu, o nějakou zálibu také mou se mnou, ne jen já s ním či jsme každý jinde. Miluje se se mnou, on začíná, protože já už nemám sílu ani začínat, aspoň jeden moment, kdy mi davá najevo touhu, cit, ohledy, přednost. Ale takhle se prostě nedá žít. Vždyť něco schází. Nebo já nevím, jestli je dobré pochopit rozdíly (ale jakým způsobem, probůh?, snažím se přes 5 let..) Co když jsme jako šimpanz a orangutan? Dvě opice a přesto každá jiná... Moc mě to trápí, je to fér, spolehlivý, charakterní, pracovitý chlap. I když vždy najde způsob, jak peníze utratit, že stejně budeme mít v životě prd.. (My si nemůžem v jeho podání a jeho způsobu života a mé nejistotě s naším očividným citovým problémem pořídit ani dítě. Oba jsme moc zodpovědní, že vztah musí být dokonalý - v jeho podání obstarat zázemí a finance, v mém citovost a souhra.) Ach jo, je to fakt na hov.. .
|
• |
10.9.2009 16:38:19
Můžu jen souhlasit.
Nevěra je jen přirozené vyústění problémů s nedostatkem fyzické lásky. Můžeme zajít až do krajního alibismu a říct "vždyť za to může Váš manžel" - logicky toto prohlášení nemá chybu. Jediné co je tu překážkou je Vaše svědomí (teď mluví k dáme z prvotního příspěvku), s tím se musí každý vypořádat sám. Ale jakmile se s tím jednou sama pro sebe vypořádáte, uleví se Vám i celému Vašemu vztahu. Přeji hezký den, K. |
• |
10.9.2009 16:34:49
Ahoj,
myslím že jste udělala jedinou chybu - řekla jste manželovi o nevěře. Řešit Vámi zmíněný problém nevěrou mi přijde jako čistě logické řešení. Pokud je nevěra čistě v rámci fyzické potřeby a nezamilujete se, vůbec bych se neostýchal a pokračoval v tom dál. Jaký bude důsledek? - budete spokojená po fyzické stránce, budete mít doma spokojený vztah - nebudete muset naléhat na manžela, on bude spokojený že nenaléháte kvůli sexu. Může se Vám to zdát nemorální, na druhou stranu je to řešení které uspokojí (po všechn stránkách) všechny zůčastněné strany. Přeji hezký zbytek dne, K. |
• |
8.8.2009 14:29:37
Já řeším naprosto totožný problém. Ženu mám moc rád, ale ona mi mnohokrát řekla že jiná nebude. Stále začínat intimnosti a říkat si o milování mě ponižuje. No a nevěra? To už proběhlo a o to je to teď ještě těžší. Nedaří se mi pochopit myšlenkové pochody ženy, která stále heldá výmluvy pro sex ne (bolesti hlavy, píchání v břiše, únava, děti) vždycky najde důvod proi ne, ale nehledá možnosti proč a jak ano. Prý mě má ráda a sex se mnou se jí líbí, ale já tomu už dávno nevěřím. Místo milování mi večer podstrčila výborný koláč nebo nějakou dobrotu, kterou připravila. Fakt dobrý, ale o tohle nestojím. Téma rozvodu je na téměř denním pořádku a hádky se stupňují. Je to v pr....
|
• |
8.8.2009 14:29:25
Já řeším naprosto totožný problém. Ženu mám moc rád, ale ona mi mnohokrát řekla že jiná nebude. Stále začínat intimnosti a říkat si o milování mě ponižuje. No a nevěra? To už proběhlo a o to je to teď ještě těžší. Nedaří se mi pochopit myšlenkové pochody ženy, která stále heldá výmluvy pro sex ne (bolesti hlavy, píchání v břiše, únava, děti) vždycky najde důvod proi ne, ale nehledá možnosti proč a jak ano. Prý mě má ráda a sex se mnou se jí líbí, ale já tomu už dávno nevěřím. Místo milování mi večer podstrčila výborný koláč nebo nějakou dobrotu, kterou připravila. Fakt dobrý, ale o tohle nestojím. Téma rozvodu je na téměř denním pořádku a hádky se stupňují. Je to v pr....
|
• |
23.7.2009 6:54:20
nevěrou se netrap, prostě si jen uspokojila potřeby, které měl uspokojit tvůj manžel. dávej si jen pozor na velkou chybu - nehledej ted jeho opak, někoho kdo je dobrý v posteli a není tak zodpovědný a postrádá vlastnosti manžela, kterých si vážíš.
|
• |
16.6.2009 11:36:26
Katko, kup si knížku Pět jazyků lásky, tam poznáš co kdo ve vašem vztahu potřebuje a můžete se pokusit s manželem váš vztah zachránit :-)) Držím palce.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.