• |
8.9.2008 14:33:22
Jsem ve středním věku, touto nemocí trpím od narození. Je to děs, stále zkouším a zkouším. Léto je prostě báječné, nikdo nic nepozná, sluníčko léčí.
Kdysi jsem přes zimu chodila do solárka, to mi taky pomohlo. Ale chce to vydržet, chce to důslednost. Já používám vazelinu s měsíčkem lékařským, do koupele pak olej, i stolní. Dodnes jsem se s tím nesrovnala, i když mám dvě děti naprosto zdravé, nyní už dospělé. |
• |
28.5.2008 11:43:49
Ahojky všem,mám tříletého syna s ichtyozou a je to opravdu nemoc na celý život.Celé tělo se musí promazávat opravdu mastnýmy prostředky.Ale bohužel,ani po mastech se stav nezlepšuje,jen kůže chvilku zůstane bez šupin.Je také nutné promazávat tělíčko mnohokrát za den.Má-li někdo z vás také ichtyozu,budu ráda,když se mi ozvete.Jsem ráda za každou novou zkušenost.Hodně zdraví všem.Dadula1976@seznam.cz
|
• |
11.3.2008 12:33:48
Ahoj.Ja mam dcerku s vrodenou celoplošnou ichtyozou.Okrem každodenných olejových a slaných kupelov,je vhodne natierat pokožku ambidermanom a modrou indulonou.Pokožku udržiavame aj mydlom s obsahom ichtamolu.
|
• |
21.12.2007 15:10:15
mně pomohl jenom pobyt u moře, tam se pokožka spraví hned, pak ale přijde podzim, začne se topit a vše je zpět
|
• |
21.12.2007 9:34:12
Zdravím. Mne túto pliagu diagnostikovali pred 31 rokmi. Odvtedy nepomohlo nič okrem slnka, resp. opaľovania. V lete, po opaľovaní, sa to začne strácať. V septembri-októbri, keď sa ochladí sa to ale vráti. Simuláciu v soláriu som ešte neskúšal.
|
• |
11.11.2003 21:45:39
Mojí dceři se asi před rokem objevila nejdříve na ramínkách a následně na ručičkách a nožičkách vyrážka.Nejdříve jsem navštívila pediatra,který mi pouze doporučil "mazat".Když po nějaké době se tyto protivné "pupínky" objevili i na tvářičkách,šla jsem s malou na kožní.Bohužel ani zde mi lékař neřekl žádnou přesnou diagnózu.Zkoušíme různé mastičky,vodičky,olejíčky a nic.Pokud by jste někdo věděl,nebo přišel na způsob jak se těch otravných pupínků zbavit tak prosím dej vědět!Díky O.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.