• |
25.11.2008 22:44:05
dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mají vliv plané neštovice na plodnost
|
• |
25.8.2008 13:56:37
Dobrý den,
můj dotaz se může zdát hloupý, přesto se však ptám.Manžel velmi často kreslí naší dceři po těle průpiskou a ona to miluje - zvířátka apod. není to pro kůži dítěte nezdravé - pokud se používá obyčejná průpiska? Velmi děkuji.Berková |
• |
16.5.2008 11:11:44
Můj skoro 9měsíční synovec, kterého jsem nyní hlídala, neuchopuje hned podanou hračku, těžko se překulí na bříško a na bříšku se neopírá pořádně o dlaně, ale ruce má spíše roztáhnuté jako letadlo. Totéž když ho vemu a držím v náruči, tak má ruce roztáhnuté a prohýbá se. Švagrové její pediatr řekl, že je to normální.U mých 2 dětí jsem to nezažila, tak vás, žádám o radu, zda je to normální či abnormální na ten jeho věk. Jinak se mi zdá být v pořádku.
Děkuji Lucka Šarinová |
• |
6.2.2008 3:07:57
ak mamicka koji babatko, tak vacsinou pre kojene babatka je ok ak sa nevykakaju aj max 7 dni, pretoze to znamena, ze babatko si berie len tolko jedla kolko jeho zaludok vladze spracovat, horsie by bolo keby babatko bolo krmene umelou stravou a nekakalo by, znamenalo by to zapchu a to uz by ste videli na brusku, ktore by bolo riadne nafuknute
ale ak ma prdiky tak staci zobrat uterak, namocit do horucej vody, prilozit na brusko a masirovat v smere hod. ruciciek a crievka zacnu pracovat moj syncek mal riadne problemy so zapchou tak sme si dost vytrpeli prebdene noce s pozdravom Zuzana |
• |
6.2.2008 3:04:22
dobry vecer, pliesen je nebezpecna ako pre dospeleho cloveka a o to viac pre novorodenca, pretoze do vzduchu sa dostavaju skodliviny, ktore babatko vdychuje a nie je to dobre pre organizmus, pluca a celkovo, takze ja by som neodporucala aby sa babatko zdrziavalo v takejto miestnosti, tiez sme mali s tym problemy a pytali sme sa tu v canade nasej pediatricky a ta jednoznacne povedala aby sme sa co najskor zbavili pliesne a tak sme boli nuteni sa prestahovat, pre zdravie nasho maleho
s pozdravom Zuzana |
• |
26.10.2007 21:51:50
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se mi může laringitida znovu projevit po např 13 letech měla jsem ji totiž když mi bylnecelé 2 roky děkuji za odpověď
|
• |
15.10.2007 16:10:33
můj 3 letý syn po nástupu do školky dostal rýmu, která mu vlezla do uší a ohluchl. prý to bylo proto, že mu natekly nosní mandle natolik, že ucpaly zvukovody. proto jsme mu nosní mandle nechali operovat, přesto, že se mu sluch vrátil už měsíc před operací.prý by se mu to stejně pořád vracelo.syn taky dost huhńal , hlavně když měl rýmu a tu měl od té doby pořád. dr. mě ujišťovali, že po odoperování mandlí to přejde. mandle jsou pryč, a nezmněnilo se vůbec nic. syn netrpí na rýmy, na ty netrpěl ani před tím, ale huhňání mu zůstalo. kdybych mohla vrátit čas, na operaci bych ho už neposlala, přestože to nebylo nic strašného, vše probíhá v narkóze a syn o tom všem s nadšením rád vypráví, jak ho sestřička povozila na lehátku.
|
• |
29.8.2007 18:48:54
DOBRY VECER.MAM VELICE NEOBVYKLI DOTAZ.ALE JELIKOZ NEVIM KOHO SE ZEPTAT,TAK SI DOVOLUJI PSAT VAM.JAK MOC VADI PLISEN V MISTNOSTI NAROZENEMU DITETI?MISTNOST JE CISTA,ALE PROTOZE JE TO STARY DUM ,NEIZOLOVANY,TAK JE V NI CITIT PLISEN.NASI MLadi stavi domek,ale do narozeni ditete ho jeste nestihnout dostavet.navrhuji,aby se nastehovali k nam,ale zatiom se tomu brani,ze to miminku tolik nevadi. Chtela bych vedet nazor nejakeho odbornika,nevim komu otazku polozit.dekuji vam za odpoved.Nastavajici babicka
|
• |
12.6.2007 11:49:00
Dobrý den pane doktore,
prosím Vás o radu.Moje pětiletá dcera má již třetí den afty v ústech.Antibiotika užívá už třetí den a nevidím žádné změny(OSPEN *750 KRKA).Odmítá třetí den jídlo,ale i pití.Jídlo do ní opravdu nedostanu a vypije max.4dcl za den.Je to dostačující,nebo se mám znovu obrátit na lékaře?Mám ji ústa něčím vytírat? Děkuji předem za Vaší radu.Blaschková Pavla |
• |
18.5.2007 14:15:10
dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat co ppřesně je laringditida,děkuji
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.