| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jemné smetanové těstoviny

Suroviny:300 g těstovin, • 80 g másla, • 200 ml sladké 12% smetany, • zelená petrželka, • Solčanka (sůl, pažitka, petrželka, bazalka), • 80 g Eidamu •
Postup:Dáme si vařit těstoviny do osolené vroucí vody.

V hrnci rozehřejeme máslo a přilijeme smetanu. Ochutíme Solčankou a přidáme velmi jemně pokrájenou zelenou petrželku. Omáčku vlijeme k uvařeným a scezeným těstovinám, dobře promícháme a podáváme. Na talířích těstoviny posypeme jemně nastrouhaným sýrem.

!!! Hlídat tuk – bylo to mastné!!! – možná byla chybná smetana

Vložil:

*Kačky a //

MODRÁSCI
Datum:7.8.2008 21:02:02
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.