| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

JARNÍ ZELENINOVÁ KAŠE

V jedné porci přibližně 484 kj/118 kcal, 7g B, 3g T, 16g UH
Suroviny:> na 8 porcí

500g brambor

150g hovězí svíčkové

1 lžička mletého kmínu

50g krůtích jater (z kontrolovaného chovu)

300g kedluben

300g karotky

400g pórku
Postup:Omyté brambory vaříme 20-25min. svíčkovou vaříme v tlakovém hrnci společně s kmínem a 0,25l vody 30min. Kedlubny a karotku oloupeme a nakrájíme na malé kousky, pórek na jemné kolečka. Brambory slijeme, maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme nadrobno. Karotku a kedlubny povaříme v tlakovém hrnci v polovině vývaru 3min, přidáme pórek a vaříme další 3min. Z masa, zeleniny a trošky vývaru uděláme kaši. Oloupané brambory poté prolisujeme a smícháme se směsí masa a zeleniny. Kaši rozdělíme na porce a zamrazíme.

Před podáváním necháme přejít varem a promícháme s 1 lžičkou oleje z klíčků nebo másla.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:30.9.2008 5:55:51
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.