| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Plněné papriky v té nejlepší rajské omáčce :o)

je to fakt super
Plněné papriky v té nejlepší rajské omáčce :o)
Postup:6-8 paprik (dle velikosti) já používám bílé

500g mletého masa

400g rajského protlaku

vařená rýže (dávám max.1/2 varného sáčku)

1 malá cibulka

1stroužek česneku

sůl, pepř

1l vody

1 větší cibule

1 větší bobkový list

4 kuličky nového koření

špetka tymiánu a majoránky

masox

olej

cukr

smetana na zjemnění

jíška na zahuštění

1. Připravíme si směs z mletého masa, uvařené rýže a malé nakrájené cibulky, přidáme stroužek

utřeného česneku, podle chuti osolíme a opepříme.

2. Papriky zbavené semeníků naplníme. Větší cibuli nakrájíme a osmahneme na troše oleje.

Přidáme rajský protlak, vodu, koření, masox a papriky. Dusíme půl hodiny.

3. Omáčku můžeme zahustit buď hotovou jíškou (Knorr), nebo si rozmícháme ve smetaně hl.mouku (což

přecedíme kvůli hrudkám) a při míchání lijeme opatrně do omáčky. Ochutíme cukrem a necháme

povařit. Já ji před podáváním ještě přecedím, je pak krásně hladká. Podáváme s knedlíky, rýží nebo těstovinami.

Vložil:

*Rotem

rodina Romano
Datum:7.8.2008 17:50:07
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.