| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Bavorský knedlík

Zajímavý kříženec bramborového a houskového knedlíku.
Bavorský knedlík
Suroviny:4 ks velké brambory syrové • 4 ks velké brambory vařené • 35 g hrubé mouky • 1 lžíce oleje • 1 vejce • 2 rohlíky • 1 lžička soli
Postup:Syrové i vařené brambory nastrouháme najemno. Přidáme vajíčko, mouku, sůl a olej a pořádně promícháme. Přidáme rohlíky nakrájené na kostičky a opět promícháme. Navlhčenýma rukama děláme koule o průměru cca 5 až 6 cm, které vkládáme do vroucí osolené vody a vaříme 15 - 20 minut.

Knedlíky podáváme jako přílohu k masu a zelí.

Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:6.5.2014 9:23:05
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.