| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Filé v lese

Zajímavá kombinace ryby a hub...
Filé v lese
Suroviny:Na 4 porce: 8 kousků filé • 300 g hub (žampionů) • jíška • 3 lžíce hořčice • sůl • lžička másla • 3 lžíce olivového oleje
Postup:Houby (či žampiony) očistíme, pokrájíme na plátky a podusíme do měkka na olivovém oleji. Podlijeme horkou vodou, přidáme jíšku, vmícháme hořčiči, osolíme a uvaříme bešamel. Do zapékací mísy dáme máslo, necháme rozehřát v troubě. Na to položíme filé, zalijeme bešamelem s houbami a zhruba 20 minut zapékáme. Jinak je lépe udělat bešamelu hodně a spíše řidší, je o něj rvačka. Pokud bude řídký moc, je možné ho dozahustit ke konci zapékání. I po konci zapékání by měl mít konzistenci hustší omáčky.

Příloha: vařené brambory a brokolice.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:13.8.2008 21:31:25
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.