| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Neapolské nudle

aneb zapečené těstoviny trochu jinak.
Neapolské nudle
Suroviny:500 g nudlí • 50 g cibule • 50 g másla • 50 g celeru • 150 g libového vepřového masa • 50 g oleje • 150 g uzeného masa • 100 g kečupu • 50 g tvrdého sýra • 3 - 4 stroužky česneku • mleté nové koření • bobkový list • strouhanka
Postup:Do větší pánve vlijeme olej, přidáme najemno nasekanou cibuli a mírně osmahneme. Na tenké nudličky nakrájené vepřové maso vložíme na pánev s cibulkou a osmahneme. Poté přidáme na nudličky nakrájený celer, uzené maso, utřený česnek se solí, kečup a koření. Vše společně krátce osmahneme. Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou, vložíme polovinu vařených nudlí, dále masovou směs, opět nudle, zasypeme strouhanýmn sýrem a dáme zapéct do trouby
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:4.2.2010 14:18:20
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.