| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pařížské řezy

Suroviny:Na těsto: • 2 skleničky polohrubé mouky • 1 sklenička cukru • 1/2 skleničky oleje • 1 sklenička vlažného mléka • 2-3 lžíce kakaa • 1 prášek do pečiva • 3 celá vejce • Na pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání, 2 ledové kaštany • Na posypání: 1 čokoládka MARGOT
Postup:Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.

Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den, jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout, tak si ty šlehačky vyšleháme do krému. Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
Vložil:

únor07

miminka únor 07
Datum:12.8.2008 18:09:05
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.