Suroviny: | 2 jehněčí kotletky můžou být i dvě kuřecí stehna, • rajský protlak – malá plechovka, • olivový olej, • česnek, • felfel ahmar, • římský kmín, • černý pepř, • těstoviny, • 2 větší zelené papriky |
---|---|
Postup: | V dobrém kastrolu,ideálně tefalovém se silnějším dnem dát zahřát olej, do něj vmíchat cca 4 polévkové lžíce rajského protlaku, osolit, přídat felfel ahmar, pepř, římský kmín a maso. Zalét vodou aby maso trochu koukalo ven. Vařit dokud nebude omáčka krásně vonět a olivový olej bude na jejím vrchu a samozřejmě maso bude měkké. Zvlášť uvařit těstoviny, smíchat obložit masem a zelenýma papikama, do kterých je dobré udělat menší díru a do ní vsypat trochu soli. Takovéto papriky osmažit zprudka na oleji aby změkly. |
Vložil: | Šťastné maminky Česko - arabské dětičky |
Datum: | 12.12.2008 13:19:29 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.