Kdy: | 4.3.2012 |
---|---|
Kde: | Kulinářské Centrum Rybova 1905 /25, 500 09 Hradec Králové 9 |
Region: | Hradec Králové |
Popis: | Menu: Zapečené mleté maso s bramborovou kaší aneb Hachis parmentier Čokoládový dort aneb Moelleux au chocolat Termín konání kurzu: Neděle 04.03.2012 od 14:30 (doba trvání cca 2 hodiny) Cena kurzu: 400 Kč V ceně kurzu: suroviny na přípravu pokrmů, zapůjčení zástěry, zaslání receptur. Počet účastníků kurzu: Maximální počet 6 osob. Rezervace kurzu na telefonu: 774 142 421 nebo e-mailem: lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
Pořadatel: | Kulinářské Centrum, Rybova 1905/25, Hradec Králové 9 |
WWW: | http://www.kulinarske-centrum.cz |
Email: | lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
Vložil: | Bzimzí |
Těhotenství |
Dítě |
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Další akce nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.