Kdy: | 3.10.2011 |
---|---|
Kde: | Kulinářské Centrum, Rybova 1905/25, Hradec Králové 9 |
Region: | Hradec Králové |
Popis: | Menu: Rikota se zauzeným lososem aneb verrine de saumon et ricotta Slaný koláč s tofu, žampióny a cherry rajčaty aneb quiche au tofu et champions Crème brûlée Program kurzu: Vychutnáte si připravený přípitek. Připravíme jednotlivé pokrmy (pracujeme společně nebo ve skupinkách po dvou osobách). Připravené lahůdky si vychutnáte s ostatními u prostřeného stolu. Termín konání kurzu: Pondělí 3.10.2011 od 18:00 (doba trvání cca 3-4 hodiny) Cena kurzu: 800 Kč V ceně kurzu: suroviny na přípravu pokrmů, zapůjčení zástěry, zaslání receptur. Počet účastníků kurzu: Maximální počet 4 osoby. Další informace na www.kulinarske-centrum.cz. |
Pořadatel: | Lenka Lequin, Kulinářské Centrum |
WWW: | http://www.kulinarske-centrum.cz |
Email: | lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
Vložil: | Bzimzí |
Těhotenství |
Dítě |
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Další akce nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.