Kdy: | 15.9.2011 |
---|---|
Kde: | Kulinářské Centrum, Rybova 1905/25, Hradec Králové 9 |
Region: | Hradec Králové |
Popis: | Menu: Sýrové suflé aneb soufflé au fromage Telecí guláš aneb blanquette de veau Čokoládový fondant aneb fondant au chocolat Program kurzu: Vychutnáte si připravený přípitek. Připravíme jednotlivé pokrmy (pracujeme společně nebo ve skupinkách po dvou osobách). Připravené lahůdky si vychutnáte (se sklenkou francouzského vína) s ostatními u prostřeného stolu. Termín konání kurzu: Čtvrtek 15.9.2011 od 17:00 (doba trvání cca 3-4 hodiny) Cena kurzu: 800 Kč V ceně kurzu: suroviny na přípravu pokrmů, nápoje (uvítací přípitek, voda, káva, čaj, víno), zapůjčení zástěry, zaslání receptur. Tel.: 774 142 421 |
Mapa: | |
GPS: | 50°11'42.468”N, 15°51'30.071”E |
Pořadatel: | Kulinářské Centrum |
WWW: | http://www.kulinarske-centrum.cz |
Email: | lenka.lequin@kulinarske-centrum.cz |
Vložil: | Bzimzí |
Těhotenství |
Dítě |
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Další akce nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.