| Jyra | 
 |
(3.6.2025 20:55:34) Prosím, dokázal by mi někdo poradit jak dlouho vydrží načnutý marcipán? Nevím, zda sem ještě chodí Angrešt, kterou považuji za potravinového úplně nejvíc odborníka. Marcipán byl načnutý v lednu/ únoru, je zabalený v igelitovém pytliku a skladovaný v kuchyňské skříňce. Není tvrdý ani nejeví znamky změny. Přesto...budu ho dávat na dort, který je pro více lidí. Složení je cukr, mandle 28%, glycerin, glukozový sirup, aroma,sorban draselný. Trvanlivost do konce srpna.Děkuji moc předem!!!
|
| Yuki 00,03,07 | 
 |
(3.6.2025 21:46:23) bych to zkusila zrakem, čichem a chutí, kdyby žádný smysl neměl námitky, nebála bych se marcipán použít
|
|
|