holkamodroočka |
|
(3.12.2022 20:16:43) Doma jsem ukládali cukroví v papírových krabicích. Ale já bych chtěla, aby cukroví vydrželo pokud možno "suché" a lepit/plnit krémem se bude pár dní před konzumací. S jakými krabičkami-značkou krabiček, které opravdu nepropouští vzduch máte osvědčené? Díky
|
Rodinová |
|
(3.12.2022 20:25:37) http://locklock.eu/
Bezkonkurencne nejlepsi na vsechno.
Ale cukrovi davam do plechovych
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 20:27:20) A těsní? Máš odkaz?
|
Rodinová |
|
(3.12.2022 20:28:27) Odkaz tam mas hned v uvodu
Ano, pouzivam je uz leta.
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 20:30:01) Na ty plechové, že bych se mrkla jen pro zajímavost . Jinak ten odkaz na plastové jsem viděla
|
Rodinová |
|
(3.12.2022 20:32:33) Aha, pardon. Na plechove se ani neptej, to je kolekce posbirana ruzne od susenek, bonbonu…a tak Nejakou sadu jsem mozna koupila v Kiku.
Vlastne nevim, proc to delam, v Lock Lock by to bylo urcite lepsi
|
vlad. |
|
(3.12.2022 20:37:54) Moc tomu nerozumím, ale je dobře, aby to bylo v úplně neprodyšné krabici? Nesplesniví to?
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 21:09:54) Hm, myslíš, že to třeba za týden zplesniví? Jeden týden jsem chtěla upéct skořápky a košíčky a tak. A další týden je plnit.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(3.12.2022 21:16:12) Tak to dělám každý rok, napeču a později plním. V papírových krabicích se tomu nic nestane.
|
|
|
|
|
|
|
TaJ |
|
(3.12.2022 23:28:19) Holkamodroočka, Lock and Lock krabičky jsou super, taky jich doma máme hodně, v různých velikostech, na jídlo do práce mám i s různými přepážkami uvnitř apod. a jsou jediné, do kterých si můžu do práce nalít i polívku a vím, že mi to nevyteče, ani když to v tašce nechtěně nějak převrátím.
|
|
|
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(3.12.2022 21:13:26) Proč by neměly propouštět vzduch? Vždyť se to zapaří. Používám krabice od papíru do tiskárny, vyložím alobalem.
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 21:54:33) Ok, tak super,použijí ty, co používame vždycky.
|
|
|
Evelyn1968,2děti |
|
(3.12.2022 22:04:07) Dávala jsem do plechovek od sušenek, od tety z Anglie.
|
|
Monika |
|
(3.12.2022 22:35:37) A co máš proti papírovým krabicím? Podle mě se naprosto hodí? A používám i plechové ...
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 22:38:03) Chtěla jsem, aby to upečené těsto nezvlhlo před plněním. Ale asi to neni nic proti ničemu.
|
Monika |
|
(3.12.2022 22:49:39) No,já teda "plním" jen linecké a to do té doby leží na tácku pod alobalem - promazu a teprve "uskladnim" do krabice
|
holkamodroočka |
|
(3.12.2022 22:53:08) My jsme si to letos rozdělili - já dělám plněné, mamka neplněné. Mám v plánu Išelské, linecké z mandlové mouky, višňové košíčky, marlenky a vosí hnízda. A korpusy si chci udělat týden dopředu, a pak to teprve plnit.
|
|
|
TaJ |
|
(3.12.2022 23:31:45) Holkamodroočka, jinak upečené linecké jsme teď měli skoro týden ve sklepě v obyčejné plastové krabici na jídlo (ne v té extra těsnící) a nezvlhlo, dneska ho manžel slepoval. Ještě to musím zítra polít čokoládou, stejně jako třené linecké banánky a pak to poputuje do klasické dortové krabice vyložené alobalem, kde máme vždycky všechny druhy a krabici máme ve sklepě na okně, kam nesvítí slunce, je tam zima a krásně tam vydrží.
|
|
|
|
Ropucha + 2 |
|
(4.12.2022 11:28:04) Skladuji v plechových dózách. V chladné nevytápěné místnosti. Rozpracované suché cukroví i hotové s náplněmi. Babičky ho skladují stejně tak a cukroví mi připadá v pořádku.
|
|
apo-lena |
|
(4.12.2022 17:04:26) Péct budu až příští víkend. Cukroví slepuji brzy po vychladnutí a ukládám do plechových krabic od sušenek. Skladuji v polici na schodech do sklepa. Větší část vosích hnízd mrazím hned po udělání v plastových krabičkách.
|
qéčko |
|
(4.12.2022 18:25:40) Cukroví jak nedodělané tak už pak hotové skládám do plastového piknik boxu z Orionu. Dřív jsem používala velkou spoustu plechových krabiček, co v nich bývá dárkové balení od sušenek apod. , ale tak nějak mi přijde tohle pohodlnější. A především vidím co v nich mám a nemusím pak otvírat všechny, když zapomenu co ve které je .
|
|
|
|