holkamodroočka |
|
(24.10.2021 15:19:41) Když bylo čerstvě upečené/ugrilované, tak bylo dobré. Ale dost ho zbylo, a po vystydnutí je libové, ale suché jak cesta. Omáčka/výpek není. Jak to maso dále zpracovat? Je ho tak na 2 porce max. Ale nerada vyhazuji jídlo, tak bych ocenila, co s ním dál.
|
Len |
|
(24.10.2021 15:32:24) Curry, v podstate jakkekoliv, jehneci se hodi skoro do vsech.
|
holkamodroočka |
|
(24.10.2021 15:42:33) Díky za tip, curry milujeme, a tohle by mě nenapadlo
|
|
Pruhovaná |
|
(24.10.2021 16:26:57) No jo, ale bude dobré, když je suché? Já bych ho vrzla do sekaný nejspíš.
|
Len |
|
(24.10.2021 18:14:50) Nevim, jak moc suchy to je. Ale my takhle zpracovavame zbytky jehneciho a kruty pravidelne, je to takova anglicka tradice. Na internetu je spousta receptu na leftover curries, funguje to bezvadne, pomale vareni, v papinaku, klasicky, v troube.
|
|
|
|
Koníček mořský |
|
(24.10.2021 17:35:10) Dala bych ho na sádlo, podlila troškou vody a přichutila, česnekem a kořením, krátce podusila - získala šťávu. Čímž bych ho zbavila suchosti, a pak použila už libovolně. Třeba doplnila troškou zeleniny. A snědla.
|
|
breburda71 |
|
(24.10.2021 19:14:05) Dala bych ho do tortilly a k tomu zeleninu a omáčku ( majonéra, bylinky, česnek atd., podle chuti)..
|
|
|