libik |
|
(6.1.2020 20:28:36) je tan olej, máslo, trochu soli, sušená rajčata, česnek, koření a základ je zelená čočka, žádná čerstvá zelenina.
Děkuji zkušeným.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(6.1.2020 20:58:52) My bychom ji klidně jedli 3 dny. Ale nám nevadí ani "starý cukroví"
|
|
Půlka psa |
|
(6.1.2020 21:04:12) " olej, máslo, trochu soli, sušená rajčata, česnek, koření a základ je zelená čočka, "
Správná odpověď je ani minutu, bo se to hned sežere. Ale jinak tak dva dny.
|
libik |
|
(6.1.2020 21:06:30) Půlko
|
|
|
darinaa |
|
(6.1.2020 21:09:04) Můžu se přivařit k diskusi? Jak dlouho po záruce byste pozřeli uzeného lososa. Vakuovaného.
|
neznámá |
|
(6.1.2020 21:12:24) Očuchala bych ho a pak bych ho do něčeho zapekla, třeba nějaké taštičky z listového nebo kynutého těsta.
|
darinaa |
|
(6.1.2020 21:18:54) Vidíš, to mne nenapadlo. Očuchám a udělám quiche. Měla jsem ho na pomazánku, ale nějak to nevyšlo.
|
|
|
libik |
|
(6.1.2020 21:12:47) U masa je to dobrý, buď smrdí nebo ne
Dejme tomu týden klidně.
|
darinaa |
|
(6.1.2020 21:20:56) Před měsícem jsem vyhodila celá kuřecí čerstvá prsa, v záruce, bez zápachu, i bez chemického zápachu. Maso se úplně rozpadalo po jednotlivých svalových vláknech, vůbec nevím, co s tím mohlo být, ale chuť mě přešla.
|
libik |
|
(6.1.2020 21:37:07) Hm, to nevím, taky bych neměla chuť.
Za tím účelem doporučuju psa(ne k jídlu, ale jako konzumenta), člověk má po starosti, že plýtvá, čočkovou pomazánku ale nežere ani ta naše popelnice
|
|
|
|
Půlka psa |
|
(6.1.2020 21:44:31) Uzený losos na mě vyskakuje ve vegetariánství.
|
|
|
Koníček mořský |
|
(7.1.2020 8:41:18) Já jsem teda zkušená jen z toho, že po všem co jsem kdy pozřela, stále žiju. Já bych takovou pomazánku jedla klidně víc dní. Nebo i po více dnech. Když je v chladu lednice, tak i více než tři dny. Ale nejsem teda fundovaná v tom, co všechno a za jak dlouho se v ní může namnožit. Tak možná proto.
|
|
|