jů |
|
(31.3.2019 19:40:41) Mám velké množství "medvěda", prosím jak děláte pesto? Děkuji
|
Koníček mořský |
|
(31.3.2019 19:54:50) Jako každé jiné pesto - olej, sýr, oříšky. Ale raději ho nedělej - je to příliš ostré, výrazné a moc to čpí.
|
jů |
|
(31.3.2019 19:56:58) ořechy tam nechci
|
lela, rosa, niki |
|
(31.3.2019 20:18:11) Ja ho delala dnes, se spagetami s rajcaty je vyborny..orisky tam byt nemusi...
|
jů |
|
(31.3.2019 20:37:57) Můžu poprosit o recept?
|
|
|
EvaMarie |
|
(31.3.2019 20:35:28) tak dej piniová semínka.....a jestli nemáš, tak třeba slunečnicová
|
|
|
EvaMarie |
|
(31.3.2019 20:37:41) není, je výborný, jen musíš s mírou
anebo zkus pomazánku s tvarohem, buď nasekej čerstvýho medvěda nebo klidně spoj tvaroh s tím pestem
pesto je výboné do těstovin, na ryby, skoro do všeho:)
|
|
|
Kristain |
|
(1.4.2019 10:41:35) Dělala jsem v sobotu - od oka trochu olivového oleje a trocha soli - s tou to nepřehnat, neb medvěd je i tak hodně silný a výrazný. Přesně jak tu někdo psal, dělám pořád tvarohové pomazánky, úplně si na nich ujíždím už 14 dní. Pesto jejich přípravu výrazně zjednoduší.
|
|
|