Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(31.10.2018 16:06:17) Máte někdo zkušenost, jak dlouhou má trvanlivost čerstvé ovoce namočené do čokolády? Viděla jsem někde kytice z ovoce (napíchané na špejle, různé vykrajované tvary a pod.) a láká mě to zkusit vyrobit pro oslavence. Jenže oslava bude v sobotu a to už připravit nestihnu, takže bych připravovala v pátek a mám představu, že třeba jablko nakrájím na klínky a namočím celé do čokolády. Bude to pak v sobotu ještě dobré? Že by třeba ta čokoládová vrstva to trochu chránila?
|
žiraf |
|
(31.10.2018 17:31:02) S banánem mám vyzkoušeno, že ještě 2 dny po namočení je skvělý.
|
|
libik |
|
(31.10.2018 18:07:44) To vydrží určitě
|
|
Fern |
|
(1.11.2018 10:59:36) viděla jsem uzeninovou kytici a bylo to famozní
|
|
Lenka Pražanda |
|
(1.11.2018 11:21:58) Do druhého dne to vydrží určitě. Super nápad Taky by mě zajímalo, jak dlouho by se to dalo nechat. Konkrétně ovoce, které podléhá rychle zkáze. Jako třeba banán.
|
Fern |
|
(1.11.2018 14:43:51) jsem si vzpomněla na banány v bílé čokině,mnam,takže asi nejvhodnější je na to použít sušené ovoce,řekla bych.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(1.11.2018 14:59:55) když sušené ovoce postrádá to, co nabízí čerstvé už jsem našla, kde jsem to viděla původně https://www.frutiko.cz/ovocne-kytice neříkám, že úplně tohle je mou představou, ale tak nějak podobně
|
|
|
|
|