Winky |
|
(21.7.2018 14:24:42) Miluju superjednoduchou úpravu žampionů v troubě: očistit (někdo loupe, někdo - já - jen otře ubrouskem), vylomit nebo vykrojit nozicku a nasypat do toho dulku špetku soli. Dat na plech vyložený pecicim papírem - co nejrovneji, protože v těch doliccich se udělá šťávička ;). Pece se to cca 15 min. a je to mnamka, takové jednohubky :). prihazuju k tomu zeleninu- cuketa, mrkev, řepa, cibule atd. kterou teda potírání olejem a sypu kořením, na ty žampiony už šle nic dalšího netřeba.
|
Fern |
|
(21.7.2018 17:44:34) super jdnoduch,vynikající ap řitom rycchlá úprava je pohonit je na pánvi-vlastně je to taky grilování a nemusí se zapíkat zrovna kozím sýrem,ale jakýmkoli,třeba to nacpat do hlaviček a nechat ještě chvíli na pánvi.
|
|
|