(17.2.2018 17:10:44) Ahoj všem. Potřebuji to jako mast (jen základ), ne na chleba. Takže mi jde o řídké sádlo pro vstřebatelnost. Dřív se mi podařilo vyškvařit řídké, zrnité sádlo...dnes je to typické tuhé spíš na chleba než jako mast. Neví někdo jak na řídké sádlo? Je to druhem sádla?
(17.2.2018 17:22:57) konzistence sádla závisí na tom, čím bylo prase krmeno. Po kukuřici je řídké. Takže recept na výsledný produkt nemá vliv, to spíš ovlivní škvarky. Pokud bude moc tuhé, můžeš ho rozpustit a přimíchat do něj trochu nějakého kvalitního oleje, tím ti to zřídne.
(17.2.2018 18:59:59) Přilít před koncem škvaření trochu mléka. Měla jsem opačný problém, všichni mi doporučovali trochu mléka na závěr kvůli lepší konzistenci škvarků, ale já jsem ho tam šplíchla víc, a sádle neztuhlo do roztíratelné podoby ani když jsem chtěla")
(18.2.2018 7:18:56) Z mojí zkušenosti to souvisí i s tím, jak dlouho skvarim. Hodně řídké sádlo jsem měla, když jsem dlouho skvarila biosadlo z rohlíku cz.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.