Bedunka |
|
(18.5.2017 21:38:23) Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli v současný době ještě existují jedlé masové konzervy. Náš syn v seznamu na tábor má i masovou konzervu, prý ji použijí první den, kdy nebude ještě čas na normální vaření, do rizota. Už nějakou dobu jsem žádnou masovou konzervu nekoupila, protože se mi všechny zdály příšerné. Máte s něčím dobrou zkušenost?
|
Jaatri |
|
(19.5.2017 8:08:07) vepřové ve vlastní šťávě z Lídlu.
|
|
neznámá |
|
(19.5.2017 8:13:14) Zkus nějakého řezníka, dost jich dělá svoje masové konzervy.
|
|
Raduza |
|
(19.5.2017 8:14:40) V Lidlu mají vepřové maso ve skle. Je to docela k jídlu
|
|
MÍŠA&FÍK |
|
(19.5.2017 8:33:34) Stejně smíchají v kotlíku vše dohromady....
Na vandru jsme měli chalupářské maso z Lidlu ( ve skle) a bylo dobrý. ( Všichni jsme věděli, že je to konzervy, tak nikdo nečekal nadívaný čápy)
|
|
libik |
|
(19.5.2017 9:15:40) Známý si takto vaří konzervami od Lidla, věřila bych, že Němec udělá slušnou konzervu.
|
agneth |
|
(19.5.2017 10:34:25) Ty jo, myslím, že je vyrábí zrovna Poláci. V každém případě ty Lidlovské konzervy jsou asi opravdu jediné jedlé.
|
|
|
|