| Mapat | 
 |
(16.3.2017 21:20:45) Koupila jsem včera v Lidlu rukolu a těžce mě zklamala, není správně hořká a lístky nejsou moc jemné, mají tvrdé stonky, takové dlouhé tuhé nitě. Takže salát nic moc a v pestu to taky nebude žádná hitparáda. Na co jiného ji použít? Je i nějaká dobrá tepelná úprava, že bych ji tam použila jen jako výplň bez nároku na tu správnou chuť a stonky by při tom třeba trochu změkly?
|
| kambala pláááckááá | 
 |
(16.3.2017 22:00:14) Udělej teplej salát,promichej to s tim, dej horcicny seminko a redukci z.vladimíra. ono to tím horkem zmekne
|
| Mapat | 
 |
(16.3.2017 22:10:47) Marně přemýšlím, zda redukce z vladimíra je něco, co k nám do pohraničí ještě nedorazilo nebo máš tak kreativní telefon Zítra bude teplý salát
|
| kambala pláááckááá | 
 |
(16.3.2017 23:03:31) Co myslíš,telefon:))) balsamico,žádnej vladimir
|
|
|
|
| neznámá |
 |
(17.3.2017 7:33:23) Zapékám do toustů, kupodivu to chutná i dětem.
|
|
| Fren |
 |
(17.3.2017 10:01:55) pro králíky?
|
|
|