| Dari79 |
 |
(19.2.2017 10:23:52) Hele, ta zelenina je naprosto normální. Tj. normální zelí, normální mrkev a normální cibule. Normálně se to nakrájí a smíchá, nic se s tím nedělá zvláštního...
Fígl je v té zálivce (takové té "majonéze") - akorát že už si to nepamatuju, ten recept.
Před mnóha a mnóha lety jsem dělala brigádu, kde jsem ho mj. vytvářela. Zelí, mrkev a cibule se fakt kupovalo normálně v supermarketu. Pak se to jen nechalo chvíli odležet - dělal se už ráno. Před pár lety jsem si na to zkoušela vzpomenout, že to udělám doma, ale netrefila jsem to už...
|
| Dari79 |
 |
(19.2.2017 10:31:24) JO, ale jasný, každý má asi recept trochu svůj, pokud to teda vůbec dělaj a nekupujou to už hotový... To chce zkoušet, co zrovna vám chutná nejlíp.
|
| Kudla2 | 
 |
(19.2.2017 10:35:02) Dari,
když mně právě nic z toho, co jsme zkoušeli, nechutná, kdežto ty hospodský, co mi chutnaj, mi přijdou, že jsou si vzájemně hodně podobný, bez ohledu na to, ve který hospodě si je dám. Takže si myslím, že musí existovat jeden TEN SPRÁVNEJ postup.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 
 |
(19.2.2017 10:38:23) Možná se to tedy dělá průmyslově a ty hospody to kupuju.
|
|
|
| 77kraska |
 |
(19.2.2017 10:38:02) kupujou to hotovy podle mne....jak jinak by dosahli te stejne chuti?
kupujou to bud v Makru nebo v JIP ve velkych kulatych plastovych nadobach - videla jsem to tam
|
|
|
|