| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hnědý x bílý cukr při zavařování

 Celkem 4 názorů.
 Epepe 


Téma: Hnědý x bílý cukr při zavařování 

(16.10.2016 15:34:30)
Chci zkusit kdoulový sýr, tedy vlastně želé z ovoce.
Liší se nějak vlastnosti hnědého a bílého cukru?
 withep 


Re: Hnědý nebo bílý cukr při zavařování 

(16.10.2016 15:40:07)
Ano, hnědý ti zabarví výsledek do hněda :-). Jestli je třtinový, trochu se projeví i jeho chuť (zatímco řepný žádnou chuť nemá). Bílý rafinovaný cukr používám, jen když je něčeho fakt moc, jinak jen hnědý přírodní třtinový - i na zavařování.
 wer 


Re: Hnědý nebo bílý cukr při zavařování 

(16.10.2016 18:30:00)
Neliší.

Pokud výrazně barví, má jinou chuť, je přibarvený karamelem.
 Pole levandulové 


Re: Hnědý nebo bílý cukr při zavařování 

(16.10.2016 20:52:10)
Netusim, jak u zavarovani /nezavaruju/, ale u peceni mi menil vysledek celkem podstatne smerem k horsimu - babovka byla spis lepiva a klesla, testo hutne. Uz ho na peceni nepouzivam krom carrot cake.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.