| katyn | 
 |
(9.10.2016 18:29:47) Nemáte někdo recept na štrůdl z rýžové mouky? Možná jsem jen na netu špatně hledala ... udělala jsem ho klasicky dle mého receptu, jen dala jinou mouku. Vůbec nešel zabalit, těsto se jakoby lámalo, ani ne že trhalo. Nakonec jsem udělala dvě placky a dala to na sebe a přes pečící papír to nějak uplácala. Chuťově dobrý, ale velmi křehké. Na svačinu to dětem dát nemůžu, to opravdu jen opatrně jíst doma nad talířkem
|
| Kopřiva Dvoudomá | 
 |
(9.10.2016 18:39:41) Ze směsi pohankové a rýžové (2 ku 1) se dá udělat štrůdl, ale musíš válet a nesmíš počítat, že to pak ještě vytáhneš jako pšeničné těsto.
|
| katyn | 
 |
(9.10.2016 18:53:15) Jeee,moc děkuju.
|
|
|
| withep | 
 |
(9.10.2016 21:24:39) Potíž je v tom, že jsme tradičně byli zvyklí používat jen a pouze pšeničnou mouku. Vždycky byla hladká, polohrubá, hrubá, všecky byly bílé a všecko se z nich peklo. Takže mouka je vlastně synonymem pšeničné mouky. No a pak se objevila žitná, ječná... a ejhle, ono to nejde, ono to nemá tolik lepku. Ale aspoň se to dá přimísit, dá se z toho udělat chleba. Kukuřičná a rýžová? Nemají lepek vůbec. No a potom, říká se mouka i tomu, co je z kaštanů, žaludů, ořechů a já nevím z čeho ještě... a přitom se to dá možná tak maximálně přimíchat do smoothie
|
|
| pega | 
 |
(11.10.2016 12:01:56) Kde bych nasla recept na ty susenky? Dekuji
|
|
|