| Adelinkaa 1 dítě. | 
 |
(29.7.2016 12:04:18) Zdravím kuchtící Rodinkářky, moc ráda jim všechny možné i nemožné zeleninové i bramborové placičky. Nyní mám moc hezký recept na květákové, ale většinou se obalují do trojobalu a smaží. Nechci je smažit v tuku, přemýšlím, kdybych je obalila v trojobalu a dala do trouby a nasucho opekla, nebo jenom obalit do mouky a do trouby, nebo obalit jenom lehce potřít olejem a do trouby? Nevím..Díky za rady
|
| libik | 
 |
(29.7.2016 12:20:52) Já cokoliv smaženého (hlavně řízky) na pánvi jen otočím v kapce horkého oleje a dopékám cca 20 minut na 150 v troubě. Strouhanka je zlatavá, maso křehký se šťávou uvnitř.
Zeleninové řízky fungují podobně, zdrcnout, rychle osmahnout na lžíci oleje a dopéct v troubě.
|
|
|