| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Ďábelské řízky z jehněčí kýty

 Celkem 4 názorů.
 Fren 


Téma: Ďábelské řízky z jehněčí kýty 

(9.6.2016 20:44:46)
uvažuji, že naložím maso na sobotní oběd a pak jen rychle z každé strany opeču,s bramborama a tatarkou,je to velká mnamka,ale ted uvažuji, jestli i tohle jehněčí maso-plátky je třeba naklepat jako vepřové nebo nemusím. Počítám tak minimálně šířku či na výšku 1-2 cm.

Co myslíte vy zkušené kuchařinky nebo jak to děláte?
 Anni&Annika 


Re: ďábelské řízky z jehněčí kýty 

(9.6.2016 21:53:35)
Fren, ja teda nedelam steaky z kyty. Ale myslim si, ze jim to naklepani vadit nemuze. Navic jestli je budes mit nalozene.
Ja bych osobne udelal vyssi, osmazila z obouch stran a dala dodelat na cca 25 minut do trouby na takovych 80 stupnu jen dotahnout. A pak jen nakrajela na platky...


 Anni&Annika 


Re: ďábelské řízky z jehněčí kýty 

(9.6.2016 21:57:18)
hele, tady maji tu tvou vysku a nic neklepou...jen nakladaji...tak to bych udelala jako normalni steak...

http://www.chefkoch.de/rezepte/2385931377962790/Lammkeulen-Steaks-vom-Kugelgrill.html
 Fren 


Re: ďábelské řízky z jehněčí kýty 

(10.6.2016 8:47:39)
dík Anni; ukrojim to trochu vyšší a jen mírně pro jistotu klepnu a naříznu po straně - pro jistotu,at se mi to nekrabatí-jsem zas já našla na googlu~;); budu to dělat na talíři crisp v mikrovlnce,to je perfektní a už ozkoušená příprava maska, stačí tak 5 min z každé strany, není začuzený byt ani vysušené maso či přepálený tuk.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.