Yuki 00,03,07 |
|
(21.3.2016 16:20:30) plechovka TPSF, pokud je kde to ohřát, jinak čokoláda, paštika v vplechu, sýr, tvrdý i tavený, vepřová konzerva (kvalitu nehodnotím, 3 dny se dají přežít na čemkoliv), chleba, zelenina - okurky, paprika, klidně i kyselý okurky v plastové krabičce, vánočka a marmeláda nebo med, pokud je kde vařit, pak čočková polívka v pytlíku, pokud ne, tak čočkový salát - naklíčená 20 mnut povařená čočka, vajíčko na tvrdo, salám může a nemusí, kyselá okurka, cibule, sůl, pepř ocet - výživný a jí se za studena
|
Lefff |
|
(21.3.2016 18:37:04) Chvilku jsem přemýšlela, co je TPSF, a do toho si říkala, že nejčastěji jsme kdysi kupovávali trenčianské párky s fazuĺou... Než mi to docvaklo . Docela by mě zajímalo, jestli se to, co se dneska vyrábí, skutečně dá jíst. Asi to zkusmo koupím, až pojedeme někam pod stan. Plus lančmít a vepřové ve vlastní šťávě.
|
Evka... |
|
(22.3.2016 7:51:46) To mi přimnělo, že jsme porovnávali guláš v plechovce koupený v AT a u nás (obojí v Intersparu), Krom tedy podílu masa, jsem ten český ani neokusila a navíc mi bylo špatně už jen z jeho odéru - vůní bych to nenazvala.
|
|
|
|