| klíčnice | 
 |
(29.1.2016 8:17:01) Co se stane, když do krému na tiramisu nedám ušlehané bílky? Nevím proč, ale zrovna ty bílky mi tam vadí ...
|
| Ivča | 
 |
(29.1.2016 8:59:26) díky za tip, udělám ho na víkend :)
[url=http://i.lidovky.cz/13/081/lnc460/ELE4cea24_tiramisu.jpg]obrázek tiramisu[/url]
|
|
| mabela | 
 |
(29.1.2016 9:10:57) do tiramisu bílky rozhodně nepatří, originál recept je se žloutky. ale dá se to i bez nich, krém: mascarpone, šlehačka, cukr.
|
| klíčnice | 
 |
(29.1.2016 9:40:30) Mabelo právě ty žloutky mi tam tolik nevadí
|
|
| Judy+2 | 
 |
(29.1.2016 10:09:22) Delam stejne jak Mabela.
|
|
| Madigan | 
 |
(29.1.2016 15:02:05) Že by Italové nevěděli, jak se dělá tiramisu? Kde jsi přišla na to, že se tam nedávají bílky?
|
| mabela | 
 |
(29.1.2016 20:45:12) právě od italů, pracovala jsem 2 roky s italskými cukráři. dennodenně se dělalo tiramisu, takže jeho složení (pravé) opravdu dobře znám. jinak samozřejmě můžeš dělat tiramisu z čehokoliv, ja ho dělám i ze zeleného čaje, ale rozhodně bych ho pravým italským tiramisu teda nenazvala.
|
| Lumia |
 |
(2.8.2016 9:02:01) Originální recept na tiramisu vždy obsahuje šlehané bílky. Pokud jsou z čerstvých vajec, není se čeho bát.
|
|
|
|
|
| Pole levandulové | 
 |
(29.1.2016 13:48:46) Delam recept jako variaci na tiramisu. Usleham slehacku, smicham s mascarpone, pak uz klasika - cukrarske piskoty namocene v kave s likerem ci bez, vrstvim do formy. Drzi to, chutna to, je to nezavadny.
|
|
|