| :-) zaregistrovaná | 
 |
(17.1.2016 14:38:46) Prosím, kdo má radu, jak opravdu dobře a chutně udělat vepřová žebra v troubě? Trouba má i gril. Mám v mrazáku pořádný kus vepřových žeber z domácí zabíjačky, jeden balík 2,2 kg a druhý 2,5 kg. A co teď s tím, aby to bylo opravdu dobrý? V pátek dojede návštěva ... Děkuju!
|
| Lada2 |
 |
(17.1.2016 15:58:31) http://www.proalergiky.cz/vareni/recept/grilovana-kur-kridla
Tohle je super i na žebra, jak pečená, tak grilovaná.
|
| :-) zaregistrovaná | 
 |
(17.1.2016 16:00:46) díky, ta omáčka vypadá velmi jednoduše a je v ní vše co jíme! Tak zařazuji do TOP
|
| Lada2 |
 |
(17.1.2016 16:34:31) Je to fakt dobrý, my se po tom můžeme utlouct.
|
|
|
|
| Půlka psa | 
 |
(18.1.2016 10:11:47) Žebírka na rybízu
•350 g rybízové marmelády •250 ml vinného octa •2 stroužky česneku, drceného •2 lžíce slunečnicového oleje •mořská sůl a pepř •1 kg vepřových žebírek
V míse dobře promíchejte marmeládu, ocet, česnek, olej, sůl a pepř. Marinádou potřete žebírka a nechte odležet 2 hodiny. Troubu předehřejte na 150 °C. Žebra položte kostí nahoru do pekáče s roštem a pečte přikryté 4 hodiny (každou hodinu potírejte výpekem). Odklopte a pečte další hodinu do změknutí.
-------------- Takhle zní recept. Dávám tam ve skutečnosti víc česneku a v létě ten rybíz čerstvý. Naše děti to milují.
|
|
|