Franty |
|
(15.1.2016 15:47:57) Poradte, ziju v zahranici a vezla jsem tam kupovane utopence, nakladany camembert a hotove knedliky pro velkou party. Party se ted presunula na 7.unora, muzu jeste toto vse zmrazit a bude to pozivatelny? Nebo lze to jeste nejak zachranit? Trvanlivost knedliku byla do 12.1., utopenci do 13.1. a ty syry jsou napsany do 14.1. Diky
|
Alraune |
|
(15.1.2016 16:19:06) Zmražené utopence si teda nedovedu představit, ale v tom nálevu by snad měly vydržet, zrovna tak sýry, ne?
|
|
*Owls* |
|
(15.1.2016 16:19:51) Knedlíky jdou samozřejmě zamrazit, ale utopenci a sýr - to nevím. Nevím, o jaké utopence jde, ale když je naložím, tak je mám určitě déle něž měsíc v lednici. Nakládám velkou sklenici a jíme je pozvolna. Jsem zvědavá, co kdo poradí.
|
|
angrešt |
|
(15.1.2016 16:52:21) Knedlíky zmrazit bez problémů. Potom napařit před použitím. Nakládanému sýru by se po rozmrazení změnila textura, bylo by to takové trupelnaté. Utopence nějak nechápu - to jsou ty koupené ve sklenici? Ty vydrží i ve špajzu, ne? Mrazit utopence - zhnusněla by hlavně ta cibule, asi, ale jakživo jsem to mrezit nezkoušela.
|
|
jana | •
|
(15.1.2016 19:42:45) Knedlík normálně mrazím,ale když vidím,že trvanlivost byla do 12.1.,tak dnes už je prošlý né?
|
Franty |
|
(15.1.2016 22:42:32) no jsou uz dnes prosly, ale vy myslite, ze uz nebudou dobry? vsak to snad neni tak striktni, ne?
|
Mrej |
|
(16.1.2016 1:00:54) pravděpodobně budou už trochu plesnivé. Sice to ještě nebude vidět, ale už budou. Jinak ty naložené věci by měly vydržet i bez mrazáku.
|
|
Žžena |
|
(16.1.2016 7:50:08) No jedno ze zlatých pravidel mražení je mrazit čerstvé kvalitní potraviny. To skoro týden prošlej knedlík už opravdu není. V této fázi už kolikrát bývá i kožich na povrchu, chuťově taky žádnej ohňostroj. Osobně bych ho nejedla a už vůbec nenabízela návštěvě.
|
|
|
|
|