Vítr z hor |
|
(7.12.2015 11:17:40) Pred asi 2 lety jsem tam byla pred vanoci na kurzu, ve vyloze hromada typicky ceskeho vanocniho cukrovi. Ochutnavali jsme - a byli jsme docela zdeseni, ze to fakt nebylo nic moc. Vsechno z tehle cukrarny je obvykle u nas totiz prvni liga. Ptali jsme se podezrivave Marca (neuveritelny cukrar, tusim Francouz), kdo to delal - rekl, ze o tom nic nevi, ze nejaka pani...
Krome vanocniho cukrovi doporucuji odtamtud fakt vsechno. Ale cukrovi bych nejdriv ochutnala (treba uz maji letos lepsi).
|
Rodinová |
|
(7.12.2015 11:19:54) Dik za zkusenost. Krom cukrovi uz jsem tam kde co ochutnala. Taky bych predpokladala, ze bude super ... cukrovi.
|
Vítr z hor |
|
(7.12.2015 11:23:54) Pochopila jsem, ze jim to nekdo dela externe, neni to vyrobeno u nich. Bylo takove bez chuti...
|
Rodinová |
|
(7.12.2015 11:24:47) Zajdu se jich zeptat, kdo jim to dela. Doufam, ze mi nebudou lhat.
|
|
|
Tragika |
|
(8.12.2015 0:38:35) Taky jsem si myslela, že nejlepší dortíky mají v Saint Tropez. Pak jsem ovšem objevila Raw kavárnu v pasáži v Dlouhé. Mangový dort, jahodový dort..... a k tomu ten pocit, že při jezení dortu děláš něco dobrého pro své zdraví. Asi bych tam utratila majlant, kdybych se ty dorty v zápětí nenaučila dělat sama doma. Mají i kurzy. Z kurzu na raw vánoční cukroví jsem si odnesla krabici 14ti druhů. Ještě dnes vzpomínám na vosí hnízda a pistáciovo - mátové kuličky.
|
|
|
|