| LendysK | 
 |
(5.8.2015 22:07:47) Tak ja mam podobny recept jako z velke ceske kucharky: 200 g polohrube mouky, 2 vejce, 40 g cukru,spetka soli. Delam je tak uz 20 let.Nevim,jak je to mozne,ale ta prvni je vzdy nepovedena a vyhazuju ji,ostatni jsou perfektni. Mazeme marmeladou nebo sypeme cukrem se skorici a chutnaji i detem v okoli
|
| LendysK | 
 |
(5.8.2015 22:09:18) Jejda,jeste samozrejme 1/2 litru mleka
|
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 
 |
(5.8.2015 22:43:55) Myslím, že ta první se nikdy nepovede, ať je recept jakýkoliv.
|
| KoproFka | 
 |
(5.8.2015 23:35:10) Delam nizkotucnou variantu z nějaký kucharky, pac jsou vzdycky perfektni, a to, prosim pekne i ta uplne prvni. A pokud je potreba, daji se udelat i uplne tenooouuuckaty: 20 dkg hl. mouky 20 dcl mléka 20 dcl vody 1vejce spetka soli nebo v pomeru 30 30 30, atd. nad pul litru tekutin davam 2vejce Obcas pridam i mlete ovesne vlocky, ale junior to nerad, tak vetsinou jedu prvni pulku bez vlocek a do druhe pulky testa hodim lzici vlocek..
|
|
| TaJ | 
 |
(6.8.2015 0:55:08) Inko, přesně, my té první říkáme "trhanec" a je na ochutnávku
|
|
| Suza007 | 
 |
(6.8.2015 6:35:35) Inko, u nás je o tu první vždycky boj
|
|
|
|