(26.7.2015 9:46:06) Jak doma skladujete pečivo? Máte chlebník, balíte do utěrky, je to v kuchyni, spíži.....jak to udělat, aby chleba nebyl druhý den kyselý, rohlíky gumové??
(26.7.2015 9:51:51) Skladujeme v kuchyni v chlebníku.Pečivo ale nechávám v igelitu.Rohlíky snad bývají vždy druhý den gumové né?Aspoň u nás jo.Chleba jsme nikdy neměli kyselý,to opravdu neznám.A to ho kolikrát jíme i třetí den.
(26.7.2015 19:34:05) Přesně tak. Rohlíky nechávám venku jen v případě, že z nich plánuju strouhanku. Chleba dávám do mražáku už nakrájený na krajíce. Ale to pečivo musí být dobře zabaleno (aby k němu nemohl vzduch) a taky se v tom mražáku nesmí válet měsíc..
(26.7.2015 10:03:25) Máme pečivo v přihrádce kuchyňské linky v mikrotenových sáčcích. Chleba celkem vydrží (2-3 dny, víc prostě od dnešního kupovaného chleba nečekám), rohlíky beru jako pečivo "na jeden den", od druhého dne většinou rozpékáme, 3. den vyhazujeme (teda suším to pro slepice)
(26.7.2015 11:15:56) Chleba i rohlíky mám v mikrotenu v kuchyni, "gumový" rohlík druhý den nám nevadí, když zbyde suším na strouhanku, chléb vydrží 2-3 v pohodě, neznám " kyselý" chleba, to se mi nikdy nestalo. Do mrazáku nedávám, rohlíky kupujeme denně, chléb ob 3 dny.
(26.7.2015 11:25:20) Skladuju v keramickém chlebníku - od té doby mám pečivo luxusní - chleba je ok klidně týden, rohlíky 3,4 dny taky úplně vpohodě. Pečivo si tedy většinou peču doma, když to nevyjde, kupuji v Globusu a to je ale taky ok
(26.7.2015 12:00:46) Chleba v plátěném ubrousku v komode, rohlíky v plátěném ubrousku a ještě v sáčku v komode. Chleba nekupuju vůbec, pouze domácí a rohlíky když koupím tak i druhý den jsou celkem ok.
(26.7.2015 12:12:30) dávám do igelitáku ve špajzce. Zkoušela jsem jak doporučují balit do utěrky,ale neosvědčilo se to,už nevím pořádně proč,jestli byl chleba brzy tvrdý,okoralý či co.
Ted ale pravidelně kupuju žitný kváskový a ten v pohodě vydrží celý týden v igelitu,aniž by na něm byly nějaké změny,pořád je stejně dobrý.
Když kupuju vyjímečně rohlíky či nějakou housku,tak jen na ten den či na snídani,to neskladuju dýl jak jeden den.
(26.7.2015 18:28:54) V chlebníku na kuchyňské lince, vše zůstává v sáčku z obchodu. Ale proti gumovosti to nijak moc nepomáhá. Holt /normální/ pečivo už není, co bývalo...
(28.7.2015 11:19:17) v chlébníku od Tupperware. Bez igelitu, jen tak volně ložené. Musí se chlebnik vysávat. Občas vytřu octovou vodou. Bez větrací mřížky se dá dát i do myčky. Zvykla jsem si a uz bych neměnila. Za 10 let jsem jednou musela dokoupit (vyměnit) větrací mřížku.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.