(4.4.2015 21:36:25) Chtěla bych zamrazit mazanec (jen takový malinký bochánek) - jak nejlépe postupovat? Do čeho zabalit a mám ho nechat úplně vychladnout, nebo ho dát do mrazáku ještě vlažný? (to jsem někde četla, ale zdá se mi to trochu divné) A jak pak rozmrazit - jen při pokojové teplotě, nebo rozpékat? Budu vděčná za zkušenosti a rady!
(4.4.2015 21:47:52) Třeba jsou nějaké sofistikovanější způsoby, já dávám vychladlé a v sáčku do mrazáku. Rozpékat netřeba, rozmrzne samo do podob před zmražením, akorát to z toho sáčku vyndej, jinak navlhne. Dávat do mrazáku teplé věci mi přijde jak z anekdoty o blondýně, ale zase prst na tepu doby nemám...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.