| Simča, dcery *1988 a 1997 | 
 |
(28.2.2015 17:34:41) Chtěla jsem se zeptat: gruntujeme ve sklepě a našla jsem tam starší kompoty (jablečné, švestkové i jiné) a marmelády. Nechci je jíst bez tepelné úpravy a tak hledám nějakou buchtu či řezy, kde by se kompot a/nebo marmeláda zapracovaly do těsta PŘED pečením, aby prošly teplotní úpravou. Pokud máte nějaké tipy, prosím o recept či odkaz. Díky.
|
| jana | •
 |
(28.2.2015 17:36:48) Do perníku-do těsta vmíchávám marmeládu. Do hrnkového koláče dávám navrch na těsto ovoce.
|
|
| Černá kronika | 
 |
(28.2.2015 17:47:43) Mám vyzkoušený toto http://love.iprima.cz/bozskedorty/video-upecte-si-s-marketou-kefirovou-buchtu
|
| koa | 
 |
(28.2.2015 17:52:44) Simono, drobenkový koláč, dělám celkem často, jednoduchý, dobrý.
http://www.apetitonline.cz/recepty/8170-drobenkovy-kolac-s-ovocem.html
|
|
|
| HelenaPa | 
 |
(28.2.2015 17:57:06) Mřížkový koláč s marmeládou, Plněný perník nebo perníkové muffiny, Tvarohové šátečky s marmeládou.
|
|
|