| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici

 Celkem 14 názorů.
 Kaipa 


Téma: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici 

(1.2.2015 20:08:23)
Potřebuju poměrně brzy ráno čerstvé kynuté buchty, ale nechci vstávat ve tři v noci. Můžu zadělat den předem, umotat buchty, šoupnout je syrové do lednice a ráno upéct?
 Budulínci 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:14:50)
Jo, v pohodě..dokonce po pomalém kynutí v chladu jsou buchty ještě chutnější..
 Kaipa 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:17:55)
Těsto občas v lednici nechávám kynout, hotové buchty jsem ještě nezkoušela. Díky, snad to vyjde.
 Budulínci 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:20:03)
Ale pozor na náplně..ovocné to neudrží, pustí šťávu...
 Kaipa 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:21:48)
Budou tvarohové.
 Monika 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:15:50)
Omlouvám se, že nevím odpověď, protože jsem o takovém postupu nikdy neslyšela. Ale úplně čerstvé teplé buchty nejsou nic moc úžasného do žaludku. Nebylo by lepší je upéct večer? To budou ráno fakt ještě čerstvé, kynuté pečivo vydrží dobré "jako čerstvé" fakt dlouho ...
 Kaipa 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:21:03)
Jíst se budou až po poledni, navíc my můžeme i teplé. Je to ale pro silnější žaludky, to je fakt.~:-D
 Žžena 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:23:32)
Teplé buchty jsou nejlepší, jíme je celá rodina nejraději horký, rovnou z plechu ~w~
 Stáňa * 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:36:16)
Taky mám nejraději úplně horké, rovnou z plechu. Když se do buchty kousne, tak se z ní ještě kouří, mňam ~z~
Nikdy mi nic nebylo.
 neznámá 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(1.2.2015 20:41:22)
Jasně, že jsou teplé buchty nejlepší. Studené si dávám přihřát do mikrovlnky.
A vůbec, trdelník je kynutý a studený si ho neumím představit.
 radka 
  • 

Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(2.2.2015 9:47:32)
kynuté vydrží čerstvé max. 1 den
už druhý den není dobré, aspoň mi nechutná
no taky je moc neděláme
 Lenka Pražanda 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(2.2.2015 10:23:28)
Přesně! Kynuté těsto jedině čerstvé. Druhý den už se to moc jíst nedá. I u mě je to důvod, proč ho dělám jen výjimečně. Hromada práce pro nic.
 adelaide k. 


Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(2.2.2015 13:51:24)
Tak to já si ho dám i třetí den a chutná mi furt (bohužel ~:-D).
 Ines 
  • 

Re: Kynuté buchty před upečením přes noc v lednici? 

(2.2.2015 17:10:12)
ano, klidně do lednice, ale zadělat studeným mlékem, vyzkoušeno.
Aby buchty vydržely dlouho dobré, je třeba použít kvalitní tuk, nejlépe sádlo. Při použití oleje vydrží chutné sotva den.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.