Sharien | ![](/g/icon/falkon.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:04:04) Mam 15 litrovy zelak, mam 24 kg zavakuovaneho krouhaného zeli, nejaka sul tu je. Tak a co ted? Je mi jasny, ze toho zeli je asi vic nez se tam vejde, ale není mi jasne, kdy to promíchat se soli a kolik a tak? Prosim blbuvzdorny navod! Dekuji
|
Martina, 3 synové | ![](/g/icon/vlacekxsmall.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:10:14) http://gulas-recept.fotopulos.net/kysane-zeli.html
|
Sharien | ![](/g/icon/falkon.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:26:42) Potrebuju něco ozkoušeného, mas? Hledani na netu zvladam celkem dobře. Devcata, nehádejte se mi tu a radte, jakpak to zeli doma delate
|
Sharien | ![](/g/icon/falkon.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:34:02) Momentalne je pro mne největší problém podíl soli, nasla jsem nejake pomery, ale radeji bych něco ozkoušeného.
|
Sharien | ![](/g/icon/falkon.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:44:46) Ok, ja mela strach, ze jak tu sul netrefim uplne, tak to zkazim.
|
|
|
|
Martina, 3 synové | ![](/g/icon/vlacekxsmall.jpg)
![](/g/b.gif) |
(21.12.2014 21:37:26) Ono je i v tom receptu napsáno, že každá sůl solí jinak. ![~n~](/g/s/15.gif)
Chce to spíš jemně mletou, ale bez jódu, ten by bránil kysání.
Jen mohu říct, že my máme každý rok jinak slané, někdy je málo a jindy skoro hodně.
|
|
|
|