agatha2 |
|
(24.7.2014 12:32:40) Dobrý den,
dnes zavařuji cuketovou pomazánku ( cukety, rajčata, papriky, česnek a koření ), dnes provedu první sterilizaci - dotaz zní, mohu druhou sterilizaci provádět za méně než 24 h nebo je opravdu nutné počkat těch 24 h a teprve potom podruhé zavařit? Zítra odjíždíme a docela by mi bodlo, kdybych mohla provézt sterilizaci cca po 20 h, je to tedy možné? Dnes skončí zavařovací proces cca kolem 14 h, mohu zítra zapnout zavařovací hrnec již třeba v 10 hod dopoledne, abych to stihla?
Všem děkuji za odpovědi
|
agatha2 |
|
(24.7.2014 13:47:39) Buchli,
souhlasím s Tebou...doufám, že se během dneška dozvím od někoho fundovaného odpověď na mou otázku a ne rady, že stačí sterilizovat jen jednou, na to jsem se neptala, ale bylo mi jasné, že zde takové příspěvky budou evidentně loňská "přednáška" od Tvé sestry na téma správného zavařování na mnohé dojem neudělala...nu, co už, každý svého štěstí strůjcem
rcp je zde, já tedy dělám buď čistě tuto a pak dělám ještě s přidáním rajčat a paprik, viz. níže v komentářích k receptu
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=22385
|
|
agatha2 |
|
(24.7.2014 14:30:46) Buchli,
je to hned na první straně a dokonce to paní dopsala přímo do receptu, zkopíruji Ti to: Tip: od Jana K. (maxis) ID 99812: "Přidala jsem ještě umleté zelené papriky, oloupaná rajčata, bobkový list, mleté nové koření a mletý pepř. Bude dobrá nejen na topinky, ale i na těstoviny a pod maso... "
|
|
|