Zelená myš |
|
(20.6.2014 12:21:25) Ahoj, možná hloupý dotaz, ale já fakt nevím Mám doma fůru NÁDHERNÝCH třešní, ale samotné je nesníme, péct teď nebudu (děti jsou pryč)... Je možné je dát do mrazáku (klidně si dám makačku a vypeckuju je ) a třeba někdy nechat rozmrazit a použít např. na bublaninu??? Nebo je na to těsto dát zapéct rovnou z mrazáku? Jde to vůbec nebo budou hnusný? Poraďte, prosím
|
Svitka + 06/2011 + 10/2016 |
|
(20.6.2014 12:26:02) Včera jsem dělala zmrzliny. Mám nanukovací tvořítka a do kelímku jsem udělala sorbet (s rumem). Dneska nás čeká ochutnávka, ale myslim, že to bude dobré. švestky se tak mrazí, tak proč ne? Myslím, že v pohodě můžeš dát do mrazáku.
|
|
jentak | •
|
(20.6.2014 12:28:14) Já je mrazím, ale rovnou vypeckovaný - nesnáším pecky v bublanině.
|
Zelená myš |
|
(20.6.2014 12:30:06) No a já tady pro "záchranu" sežrala od rána asi tak kilo půl.... takže zbytek maže do mrazáku Díky holky
|
Točená vanilková |
|
(20.6.2014 12:52:21) Jestli chceš, aby byly hezky jednotlivě, ne aby z nich byla obrovská koule, která se musí rozmrazit jako kus, rozlož je nedřív na tác a nech takhle zmrazit, a pak je teprve sesyp do jednoho sáčku.
|
|
Točená vanilková |
|
(20.6.2014 12:52:22) Jestli chceš, aby byly hezky jednotlivě, ne aby z nich byla obrovská koule, která se musí rozmrazit jako kus, rozlož je nedřív na tác a nech takhle zmrazit, a pak je teprve sesyp do jednoho sáčku.
|
|
|
|
xy | •
|
(20.6.2014 12:29:00) Dělám to tak běžně a vůbec nic jim není. Jen je teda nechám rozmrazit a odkapat.
|
|
Jordana |
|
(20.6.2014 13:01:16) Ahoj ostatní radí zamrazit v klidu-já tedy ne- mně se to neosvědčilo-neměly pak vůbec chut. Když už je budeš vypeckovávat,necheš si udělat džem,spíš?
|
jentak | •
|
(20.6.2014 13:02:47) Tak třeba u nás džem se vůbec neosvědčil, ani dřeň. A veškerý ovoce mrazím tak, že ho vyrovnám na rovnou podložku v několika patrech a po zmrznutí to sesypu dohromady.
|
|
|
Moncaka |
|
(20.6.2014 13:26:17) Vynikající jsou třešně vypeckované sušené.
|
|
Janča+3 |
|
(20.6.2014 13:32:16) Já je mrazím vypeckované a používám pak na bublaninu a do pečeného čaje
|
Jarmilka. |
|
(20.6.2014 13:41:08) Do pečeného čaje taky musí být super zmrazené
|
|
|
Jarmilka. |
|
(20.6.2014 13:40:24) Mamka má problémy s kyselinou močovou a mrazí si je a míchá si ten mražený marast (vypeckovaný) a v zimě rozmrazuje a dává do jogurtů nebo na musli.
|
|
kambala pláááckááá |
|
(20.6.2014 14:02:40) jo, dají
|
Tarka |
|
(20.6.2014 14:20:04) s peckama nebo vypeckované?
|
|
|
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 |
|
(20.6.2014 16:45:19) Já je jenom lehce podusím aby zůstaly tak napůl, a v zimě přimíchávám do bílých jogurtů nebo používám jako náplň do honzovských buchet
|
|
ChemicalJane + 4 |
|
(20.6.2014 16:47:21) zmrazit to jistě jde, mrazíme též, ale pak se teda jíme rovnou, no dobře, já ale děti už taky začínají "pytlačit"
po rozmrazení to pustí hodně vody, takže ze zkušenosti, pokud chci péct ze zmrazeného ovoce, nechávám přes noc, aby to okapalo a těsto pak enbylo moc blemcavé
|
|
daba+holčička |
|
(20.6.2014 19:17:29) na pečení jo, na jídlo mi nejedou
|
|
Insula |
|
(21.6.2014 13:43:26) Nebo marmeládu.
|
|
Insula |
|
(21.6.2014 13:43:27) Nebo marmeládu.
|
|
|