| Sam01 | 
 |
(28.4.2014 14:48:28) Do čeho nakládáte před grilováním kuřecí křidélkapaličky,krkovičku aj. dobroty? Ráda bych zkusila něco jiného-nového.
|
| Leontýnka+3 | 
 |
(28.4.2014 14:53:17) Nejvíc se mi osvědčila směs olivový olej, česnek a podravka. Bez papriky, která se často připeče a mně to pak přijde hořké.
|
|
| Janina&2 |
 |
(28.4.2014 17:52:24) kureci rizky obalim ve smesi olej-sul-kari, to maji radi deti veprovou i hovezi panenku davam do smesi olej-sul-provensalske koreni zeleninu prirodne, nekdy zampiony od oleje s cesnekem
|
| Anni&Annika | 
 |
(28.4.2014 18:04:46) kureci nebo kruti nakladam do kokosoveho kremu a kari...pak k tomu griluju ananas nalozeny do medu, vymackaneho zazvoru a trochou citronove stavy. Ale ten delam i ke kerevetam. A na bezne maso delam marinadu z toho co je...v mixeru umixuju cibuli, cesnek, kecup, olej, koreni....proste to co je po ruce....maso potru a necham nejakou dobu v marinade. Jinak me jeste napadla horcice, med, cesnek sul a pepr na jehneci.... proste takova klasika a co uz jsem tu psala mockrat...na bagetu ci maso...maslo, susena nalozena rajcata, jarni cibulka, cesnek, sul....vse najemno nakrajet, smichat s maslem.
|
|
|
| Klarisanek |
 |
(28.4.2014 22:15:44) Na krkovičku je nejlepší - osolit, opepřit, červená cibule na čtvrtky (krájíme i s bubákem aby se v grilu nerozpadla, olivový olej a kvalitní červené víno. Stačí naložit dvě hodiny. Na kuřecí - jogurt, česnek, čerstvé bylinky, kuřecí nohy - med, oliv.olej, citron . Fakt není potřeba maso mrvit opornostma jako je maggi, kečup a podobné hnusy.
|
| Anni&Annika | 
 |
(28.4.2014 22:23:51) Deniso...tys asi nejedla domaci kecup, vid? jinak teda...misto kecupu tam mela byt praskova paprika, nevim proc jsem myslela na kecup /mozna ta cervena barva, jeste jsem letos negrilovala/...ale proc ne i lzice domaciho kecupu
|
|
| zerat | 
 |
(28.4.2014 22:25:30) Nevnímám kvalitní kečup jako odpornost, jen to chce zaplatit holt tu kvalitu...
|
|
|
| Litevská...krychle | 
 |
(28.4.2014 22:56:41) doporučuju oliv.olej, med, chilli, citron nebo ocet, česnek, je to k sežrání
|
|
| magdalen32 | 
 |
(17.7.2014 12:41:32) Já nakládám do adamových žeber http://prodej-koreni.cz/korenici-smesi/62-adamova-zebra.html s olejem a supr
|
|
|