Saamajna |
|
(10.1.2014 22:29:42) Ted jsem domichala a musim pect zitra rano aby byla na odpoledne studena.
Co s nim?
Nechat pri pokojove teplote nebo kynout (trouba na 30°C) nebo lednice? Nebo studena chodba?
A zakryt cim - uterkou nebo igelitem ci alobalem?
PS: Je to tenhle recept, pekla jsem uz mockrat ale vzdy primo:
http://www.toprecepty.cz/recept/1092-cukrarska-vanocka-mazanec/
Diky dopredu!
|
Inka | •
|
(10.1.2014 22:38:53) Umotat vánočku, zakrýt folií a dát do lednice. Ráno vyndat nechat dokynout v teple a upéct.
|
|
PJana |
|
(10.1.2014 22:39:19) Umotej vánočku, dej na plech. Přiklyla bych spíš potravinářskou fólií. Dej na studené místo - lednice, studený sklep. Tím zpomalíš kynutí. Ráno dej do tepla, nechej dokynout a upeč.
|
|
Leena+Michalka listopad 09 |
|
(10.1.2014 22:40:27) delam tak jen chleba a rohliky, umotam rohliky na plech, do igelitove tasky a do lednice, melo by to jit taky, jen bych igelit nebo folii potrela olejem, jak se to chytne, muze se to pak "vyfouknout" , v mistnosti to do rana prekyne, tak at se povede .-)
|
Leena+Michalka listopad 09 |
|
(10.1.2014 22:43:10) jinak ja teda hodne pecu prave ten chleba a radi se to dat hned z lednicky do rozpalene trouby, on totiz zacne "rozmrzat" nerovnomerne, ale u chlebu je to vetsi veda, vanocka treba nebude takova cita .-), ale ja bych ji teda dala hned .-)
|
Hanka+L+A+V |
|
(10.1.2014 23:11:54) Já si takhle chystám těsto běžně, umíchám, dám do lednice v míse zakryté folií a ráno je nakynutej kopec, vytáhnu tak na hodinu ven, pak přemíchám, umotám a nechám pořádně dokynout. Těsto kynutý pomalu v ledničce je takový jemnější.
|
Saamajna |
|
(10.1.2014 23:22:37) Tak jo, jdu na to!
Drzte prosim palce at vyjde, je to - na jeji prani - jako darek na oslavu 1.narozenin kamaradciny dcery...
|
|
|
|
|
Saamajna |
|
(10.1.2014 22:47:16) Dekuju!!
A "umotat" myslite jako rovnou, nevykynutou? Ona totiz normalne kyne v teple tak 4 hodiny a ja bych jeste rada spala...
|
Inka | •
|
(10.1.2014 22:58:40) Nevykynutou a můžeš klidně spát 10 hodin.
|
|
|
|