Lady V. |
|
(17.11.2013 14:43:46) Prosim o pomoc, prednostne damy z Valasska. Shanim recept na hruskova povidla (original, prosim zadnou cukrovanou marmeladu). Celkem to specha, nebot jsem dneska vyfasovala par kg velmi zralych hrusek. Predem dekuji.
|
angrešt |
|
(17.11.2013 15:33:52) Dělám v troubě, bez míchání, oloupané a nastrouhané, stejně jako jablečná.
|
Lady V. |
|
(17.11.2013 15:46:23) Angrest, muzes prosim trochu polopatisticky? Umyt, nastrouhat, na plech, kolik stupnu? Jak dlouho? Jak poznam, ze jsou hotova?
|
angrešt |
|
(17.11.2013 15:54:07) Napis mi na mail pod nickem, pošlu recept ze své kuchařky (sice je na jablečná, ale hručková se dělají stejně)
|
|
|
hgfjdmh |
|
(17.11.2013 18:40:51) olopana a nastrouhana? nedelaji se hruskova povidla ze susenych hrusek? Pamatuju si jak babicka mlela susene hrusky na napln na frgale... mnam..
|
angrešt |
|
(17.11.2013 19:46:01) Ne, povidla se dělají z čerstvých hrušek. Ale do valašských frgálů se nedávají hrušková povidla, tam se dává hrušková náplň připravená z máčených sušených hrušek.
|
hgfjdmh |
|
(17.11.2013 20:06:42) ahaaa dekuji.
|
|
|
|
|
|