Nedoma |
|
(14.7.2013 21:48:29) Tak jsme to konečně vyzkoušeli...Je to ještě hnusnější, než jsem si myslela (pro ty co nezkoušeli, tak originál Haribo dle návodu k opékání vytvoří krustu a uvnitř je to rozteklé jako sýr šíleně opravdu šíleně sladké). Přitom pomalu v každém americkém filmu si tuto laskominu někdo vyrobí. Ale děti nedaly jinak. Může mi někdo poradit, co si opékáte u ohýnku? My už jen suchý chleba. Všechno ostatní je nepoživatelné. I když koupím buřtíky u pultu a dle tvrzení prodejce samé maso, tak je to slané a hnusné. Dětem zatím nestačí to, že by se něco hodilo do alobalu do uhlíků. CHtějí romantiku na klacíku. Jsem v pokušení opéct napíchnuté kuřecí (stehenní na kousky).
|
Len |
|
(14.7.2013 21:55:33) Tak na klacku nic, ale jinak ja nejradsi opecenou zeleninu, treba cuketu, papriku. Nad ohnem na mrizce nebo lavovem kamenu, nevim, jestli by to slo na klacku A pak brambory do popela, mnam.
|
Len |
|
(14.7.2013 21:57:19) A jeste musim rict, ze ceske marshmellow chutna uplne jinak nez treba anglicke, Haribo neharibo, je to uplne jine.
|
Nedoma |
|
(14.7.2013 22:01:20) Len, a v čem je prosím rozdíl? Miluju "gumové" bonbony
|
Len |
|
(14.7.2013 22:03:43) No, hlavne jsou mnohem mene sladke a taky trochu jina struktura, nevim, jak to popsat. Miluju je do horke cokolady v zime, mnam.
|
|
Nedoma |
|
(14.7.2013 22:06:58) Olgavo, Len, a po opečení to má podobný efekt? Že se to rozteče uvnitř a zvenku krusta?
|
Nedoma |
|
(14.7.2013 22:15:24) Olgavo, mě teda jímá vztek, že pro český trh má něco úplně jinou chuť a složení ve stejným balení a se stejným názvem. Fakt jsem se to dočetla až na Rodině a od té doby v obchodech přebírám ještě o něco víc než dřív.
|
|
|
|
Len |
|
(14.7.2013 22:14:17) To uz si nepamatuju, je to dost dlouho, co jsme je opekali. Mam dojem, ze uplne tekute to nebylo. Pri americkem dnu ve skole meli delane marsmelouny mezi chlebem v toustovaci a to teda roztekle bylo
|
Nedoma |
|
(14.7.2013 22:17:39) Len, to je brutální. Tak já kombinace chleba s něčím sladkým končím a začínám medem. Ani u "buchtového" bílého si to s těmi gumovými potvorami neumím představit.
|
Len |
|
(14.7.2013 22:20:25) No, napodobne Ale deti se tim cpaly a pri ceskem dnu prskaly povidla vsude, nejen deti, ale i dospeli, jedli jsme to jen my Cesky, Slovenky a Polky My zase nenapadne hazeli marsmelounove tousty do odpadaku
|
|
|
|
|
|
|