culík +1 |
|
(19.6.2013 9:37:27) Prosím, jak byste zpracovali celá hořčičná semínka ? Kamarádka si je dovezla z dovolené, ale neví, co s tím Máte nějaký tip ?
Děkuji a přeji všem, ať se dnes neupečeme
|
Papillon |
|
(19.6.2013 10:13:41) Pred pouzitim je dobre seminka nasucho orestovat tak pul minuty na panvicce. Do nekterych receptu je pak jeste rozmelnim v hmozdiri. Pouzivam je do ruznych omacek, marinad, pak samozrejme cela do nakladanych okurek.
|
Papillon |
|
(19.6.2013 10:15:22) a jestli mas rada indicka jidla, tak je seminko idealni (treba do curry).
|
Papillon |
|
(19.6.2013 10:18:08) Zkus si najit recept na indicke jidlo: aloo massala (nebo aaloo nebo masala - nikdy nevim, co se pise dvojmo
|
culík +1 |
|
(19.6.2013 10:28:25) Fajn, kouknu na recept, díky moc.
Zkusím ještě googlit....
|
|
|
|
|
kambala pláááckááá |
|
(19.6.2013 11:37:17) já je sypu do salátu a zapékám s bramborama
|
|
|