Evanek |
|
(21.12.2012 13:35:52) Jasně že může, ale jestli po vytažení ještě k něčemu bude? Udělala jsem krém dle receptu, ale polovinu cukroví, na které měl být už bylo sežráno, tak mi teď ještě dost zůstalo. Takže zmrazit - nebo vyhodit?
|
angrešt |
|
(21.12.2012 13:40:45) Dopéci k němu cukroví, nebo spíš udělat z něj nepečené cukroví
jinak zmrazit se dá, záleží, jeslti je nastavovaný, nastavované krémy se zmrazením můžou deemulgovat. Zvlášť krémy s pudinkem či mléčnou kaší mají k tomuto sklon. Krémy nastavené vejcem obvykle zůstanou v pohodě.
|
Evanek |
|
(21.12.2012 13:50:58) Díky! Jasně - do nepečeného cukroví - jako základ mám jeden plech kokosového cukroví, které se komplet rozdrobilo.
|
angrešt |
|
(21.12.2012 14:03:47) Budou perfektní kokosové kuličky
|
|
|
TS Garp |
|
(21.12.2012 13:56:42) Angrešt znáš kultovní seriál červený trpaslík?
|
angrešt |
|
(21.12.2012 14:03:23) Co Ty tu pořád s Trpaslíkem? Včera nebylo dost?
|
TS Garp |
|
(21.12.2012 14:05:17) Ne nebylo, tvoje asociace jsou tvoje a vycházejí ze tvého života mě do toho netahej.
|
angrešt |
|
(21.12.2012 14:09:28) Přiznávám, že teď mi zcela uniká nit. Nejsem si vědoma deemulgace na Červeném trpaslíku.
|
TS Garp |
|
(21.12.2012 14:11:33) Tebe toho uniká asi hodně.
|
angrešt |
|
(21.12.2012 14:19:30) To je nepochybné. Ale ptát se mě, zda znám Červeného trpaslíka den poté, co Ti na podobnou poznámku odpovídám větou z Rimmerosvěta, mi připadá dost zvláštní. Mám pocit, že si někdo půjčil Tvou přezdívku. Nu, vaření na Červeném trpaslíku není příliš ohniskem zájmu, když pominu toho humra, takže to není předmětem tohoto tématu. Až budeš mít lepší náladu, můžem probrat někdy ten jogurt a sýr, psals, že se na to přeptáš
|
Ines | •
|
(21.12.2012 14:39:37) k červenému ani jinak barevnému trpaslíkovi se vyjádřit nemůžu, ale u nás krém stačí nechat v lednici a ono se to vyřeší samo (= děti ho smlsají)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|