prskavky |
|
(12.12.2012 17:02:03) Famfááára! Zkažený bylo. Tu pachuť nepřeju nikomu zažít, jen jsem lízla a ještě hodinu jsem to cítila v puse.
Mimochodem kdy je vhodné udělat cukroví se salko krémem? Asi je ještě brzy, že?
|
TS Garp |
|
(12.12.2012 17:03:57)
|
|
Lei |
|
(12.12.2012 17:10:03) No, když vím, jak se dokáže zkazit obyčejná Tatra, fuj, tak ačkoliv bych jako první odpověď střelila, že se nezkazí, tak by to ve mně pak začalo hlodat...
A přidávám se k dotazu, kdy mohu začít slepovat salko krémem (Salko, máslo) - ještě jsem ho nikdy nepoužívala, letos poprvé na jeden druh.
|
domenica |
|
(12.12.2012 17:15:30) to je fakt brzo jeste na kremy, my delame tak 3 - 4 dny pred Stedrym dnem.
|
|
|
TS Garp |
|
(12.12.2012 17:24:45) Dnes mi s tebou nezbývá než souhlasit.
|
|
prskavky |
|
(12.12.2012 17:31:20) Tohle taky zhoustlo, zhnědlo.. ale chuť to byla strašná. Skladováno bylo ve špajzu.
|
|
Ja | •
|
(19.10.2013 19:36:11) Prave jsem otevrel a ochutnal Salko, ktere proslo v zari 2007. Je huste, svetle hnede a chutna po karamelu. Zapomenuto ve spajzu na chalupe, takze pravdepodobne i kazdou zimu preslo mrazem. Zatim jsem si dal tri kavove lzicky a pripada mi v pohode. Ta karamelova chut je zvlastni. Pockam co to se mnou provede
|
|
|