Saamajna |
|
(12.11.2012 11:27:35) Po nedelni huse mame NA LITRY.
Takze dve otazky:
1. Jak uchovat? 2. Na co, k cemu pouzivat?
Jsem vdecna za kazdej tip, vubec netusim, jak s tim zachazet. A je to kvalitni...
|
ronniev |
|
(12.11.2012 11:37:18) Mazat na chleba samozřejmě... Nebo pod zelí, tam je nenahraditelné Osmaž v tom cibulku na knedlíky, strávnící se ublízají až za ušima.
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(12.11.2012 11:50:56) Poslat mně! Nebo mazat na bramborové lokše!
|
Dali a Harry |
|
(12.11.2012 12:40:05) prosím nebyl by recept na ty "lokše"
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(12.11.2012 15:32:29) Jenom prolisované brambory, co nejmíň hladké mouky (aby se to dalo rozválet natenko) a sůl. Nic jinýho. Péct nasucho na plotně nebo na tálu kamen.
|
|
|
|
T | •
|
(12.11.2012 12:11:09) A az budes mit sadla plne zuby, muzes si ho mazat na telo z venci - je to to nejlepsi mazadlo a navic ma pomahat od bolesti zad.
|
|
Kivík |
|
(12.11.2012 12:13:29) jak uchovat nevím, ale asi v lednici to ztuhne a vydrží ne? a použití - na konfitování kachny nebo husy
|
|
Tante Ema |
|
(12.11.2012 12:30:23) V čistotě v uzavřené nádobě v lednici. Je to dokonalá kosmetická surovina a jídelně použitelní stejně jako vepřévé sádlo, jenže nesmrdí a je mnohem chutnější. Používám ho na spoustu věcí, ale dokonalé je v šouletu, na opečení chleba do česnekové polévky, na domácí chleba s cibulí, ochutí skvěle rýži na rizoto...
|
|
Binturongg |
|
(12.11.2012 14:14:15) Uchovat v lednici.
Vyrábět domácí paštiky - jsou výýýýtečné!
|
helis78 |
|
(12.11.2012 14:33:12) To mně taktéž napadlo udělat nějakou drůbeží paštičku, vím, že se tam dávají drůbeží játra, cibule a prý je výborná.
|
|
|
|